Кошик

Вечірка, чорна орхідея, Сицилія: 5 нових нішевих ароматів

Вечірка, чорна орхідея, Сицилія: 5 нових нішевих ароматів

Як великі поціновувачі ольфакторного мистецтва, з усією відповідальністю заявляємо: ароматів не буває забагато! І коли на туалетному столику не лишилося місця для чергового «того-самого-парфуму», на якому ми вкотре обіцяємо собі зупинитися – то лише привід подумати про заміну столика!

Наші новинки можуть суттєво прискорити цей процес 😀 Знайомимо!

Парфумована вода Gritti Gossip Night

Gritti Gossip Night
GrittiGossip Nightпарфумована вода
5 217,00 грн

Дзень! Дзень! Одне селфі, погляд, ковток, келих Bellini. Хто, коли, де, чому? Гучна вечірка найкраще підходить для пліток – так чужі вуха не почують секретів! Через напіввідчинені двері долинає музика й видніються відблиски стробоскопа, а ось і дівчата у легких сукнях із келихами в руках від душі обговорюють чийсь новий роман. Приглушені голоси періодично змінюються вибухами сміху. Поруч столики з фруктами, солодощами та легким ігристим, але компанії зараз не до цього.

  • верхні ноти: квітка манго, лічі, геліотроп
  • ноти серця: білий персик, вершки, карамель
  • базові ноти: мадагаскарська ваніль, білий мускус, кашмеран

Туалетна вода Tom Ford Black Orchid

Tom Ford Black Orchid
Tom FordBlack Orchid туалетна вода
3 274,00 грн

Архітектор за освітою, Том Форд у своєму дебютному ароматі Black Orchid 2006 року надихався естетикою ліній орхідеї, а оскільки до цього квітки просто не існувало в природі в чорному кольорі – залучив до її виведення селекціонера Фреда Кларка! «Для мене орхідея є втіленням досконалості: розкішна, елегантна, чиста і вишукана», – ділиться митець.

Tom Ford Black Orchid Eau De Toilette – свіжий погляд на культову квітку, оксамитові пелюстки якої розпускаються в темних обіймах чорної сливи й пачулі.

  • верхні ноти: бергамот
  • ноти серця: слива, трюфель
  • базові ноти: чорна орхідея, пачулі

Екстракт Gritti You're So Vain

Gritti You're So VainGrittiYou're So Vainекстракт
7 684,80 грн

Свобода бути собою: марнославцем, нонконформістом, бунтівником! You're So Vain – гра контрастів, несподіваний баланс між свіжими, цитрусовими верхніми нотами та глибоким серцем. У композиції парфумер Лука Грітті приборкує чорну смородину як одну з найбільш неоднозначних ольфакторних нот: іскристу й соковиту, темну і таємничу, терпку та солодкувату.

  • верхні ноти: грейпфрут, лимон, зелені ноти
  • ноти серця: чорна смородина, червоні фрукти, квітка тютюну
  • базові ноти: дубовий мох, пачулі, мускатний горіх

Одеколон Jo Malone London Dark Amber&Ginger Lily Intense

Jo Malone London Dark Amber&Ginger LilyJo Malone LondonDark Amber&Ginger Lilyодеколон
5 324,00 грн

Чуттєвий. Загадковий. Таємничий. Вже знайомі спеції, квіти й сандал, але в зовсім іншому, вдосконаленому й нестандартному прочитанні.

Тепле пряне тріо імбиру, кардамону й рожевого перцю трансформується в пишний букет з орхідей і жасмину, а містичний шлейф розстилається відтінками дерева кіари, чорною амброю та сандалом на шкіряному полотні.

  • верхні ноти: імбир, кардамон, рожевий перець
  • ноти серця: орхідея, жасмин, троянда
  • базові ноти: дерево кіара, чорна амбра, сандал

Парфумована вода Gritti Siracusa

Gritti Siracusa
GrittiSiracusa парфумована вода
5 217,00 грн

Сицилія… Безкрає море, спекотні післяобідні години серед мигдалевих садів Ното та морського бризу на узбережжі поблизу містечка Марцамемі. Танець тіней на шовковистій смаглявій шкірі… Блаженство. Ноти свіжого мигдалю та лимона ведуть до соковитого тропічного серця: насиченого ванільного акорду, прикрашеного квітами тіаре з марципановим присмаком. Подібно до сицилійського заходу сонця, Siracusa залишається на шкірі, огортаючи її теплими, мускусно-ванільними поцілунками.

  • верхні ноти: мигдаль, пальмове листя, квіти лимонного дерева
  • ноти серця: квіти тіаре, вершки, ваніль
  • базові ноти: сонячні ноти, сандал, білий мускус
Попередня статтяТоп-10 Лосьйони і тоніки
Наступна статтяТоп-10 Лаки для нігтів