Кошик

5 мейк-ап секретів відпочилого вигляду

5 мейк-ап секретів відпочилого вигляду

Аби ніщо не видавало сліди втоми на обличчі, варто навчитися робити освіжаючий макіяж. Розкажемо про секрети, які необхідно знати, щоб щодня мати відпочилий вигляд наче як після відпустки.

Які засоби будемо використовувати

Для освіжаючого макіяжу у вашій косметичці повинні бути ВВ- або СС-крем, тональна основа або консилер, рум'яна та хайлайтер. Це базовий набір, який ми рекомендуємо доповнити помадою або блиском, а також тушшю та іншими засобами, без яких ви не уявляєте свого повсякденного мейк-апу.

На допомогу прийде не лише декоративна косметика, а й продукція для догляду. Жоден макіяж не приховає дійсно поганого стану шкіри з синцями під очима, висипаннями, почервоніннями чи тьмяністю. А тому ефективні засоби для догляду – це також маст-хев.

1. Дбаємо про шкіру

Отже, починаємо з догляду. Стрес, випромінювання від екранів, нестача вітамінів і сонця завжди негативно впливають на шкіру, і з цим необхідно боротися. Не забувайте регулярно використовувати крем для зони навколо очей, а також крем для обличчя. Можна скористатися ними безпосередньо перед нанесенням макіяжу, особливо якщо ви маєте суху шкіру.

Також не забувайте про патчі – якщо контур очей ваша проблемна зона, то без них свіжого вигляду не досягти.

Обов'язково знежирюйте шкіру перед нанесенням макіяжу за допомогою міцелярної води або тоніка, щоб косметика рівно лягала. Також користуйтесь праймером.

2. Позбавляємося темних кіл

Після доглядових процедур та праймера приступаємо до маскування недосконалостей. У цьому нам допоможе легкий СС-крем, консилер чи будь-який інший коректор теплих відтінків на ваш розсуд.

Якщо цього недостатньо – зверху нанесіть тональний крем. Рекомендуємо користуватися спонжем, щоб рівномірно розподілити засіб по обличчю і уникнути колірних плям, які привертають до себе увагу.

3. Правильно вибираємо текстури

Рекомендуємо віддавати перевагу кремовим текстурам. Праймер, ВВ-крем або тональна основа дадуть необхідне зволоження, тоді як пудра підкреслить сухість шкіри.

Щоб макіяж не виглядав як маска, використовуйте засоби без щільної текстури, наприклад, легкі консилери. Це особливо важливо, якщо для коригування недосконалостей вам доводиться накладати тон у кілька шарів.

4. Додаємо сяйво

Блиск чудово маскує темні кола під очима та інші недоліки шкіри. Саме тому нам не обійтись без хайлайтера. Нанесіть його на вилиці, спинку носа та у внутрішні куточки очей – це створить натуральні відблиски, які освіжать зовнішній вигляд.

Якщо у вашому арсеналі краси є рідкий хайлайтер, рекомендуємо додати кілька крапель прямо в тональний крем, консилер чи праймер.

5. Підбираємо освіжаючі кольори

Колірна палітра дозволяє ефективно маскувати сліди втоми. Радимо вибирати рожеві рум'яна чи засоби ніжних персикових відтінків. Щоб створити ефект легкого рум'янцю, наносьте косметику не на вилиці, а на яблучка щік. Це однозначно додасть образу свіжості.

Не забувайте і про губи – рожевий, персиковий, кораловий відтінки нададуть обличчю відпочилого вигляду. Також добре з цим впоратися звичайний прозорий блиск.

Якщо ви готові додати фарб, зверніть увагу на відтінки червоного – яскраві губи вигідно доповнюють мейк-ап і завжди роблять його соковитим.

Пам'ятайте і про головний секрет свіжого вигляду – це відпочинок. Не забувайте про здоровий сон, перерви під час робочого дня та прогулянки на свіжому повітрі. Іноді ці дрібниці змінюють навіть краще за косметику.

Попередня статтяЯк правильно доглядати за шкірою обличчя восени. Італійська квінтесенція краси
Наступна статтяСтрашенно красиво: BROCARD Niche Bar відсвяткував Хелловін