Кошик

5 незамінних б’юті-засобів весни

Весняна пора хоч і довгоочікувана, однак доволі стресова для шкіри. Саме тому варто додати до свого догляду засоби, що зроблять перехід до тепла менш болісним і різким. Розберемося, які косметичні продукти можна сміливо зарахувати до категорії “весняний маст-хев”.

5 незамінних б’юті-засобів весни

Ось 5 засобів, які неодмінно мають долучитися до вашої косметички навесні:

1. Відновлювальна сироватка

Сироватка стимулюватиме регенерацію клітин, ушкоджених під час зимової пори, та підготує шкіру до активного сприйняття інших засобів для догляду. Це незамінний продукт протягом усього року, а навесні й поготів.

2. Зволожуючий крем

Після виснажливих холодів шкірі необхідно відновити баланс вологи та повернути пружність. Найкраще з тьмяністю та сухістю впорається зволожуючий крем.

Рекомендуємо віддати перевагу засобам з натуральними компонентами, які не лише зволожать, а і подарують шкірі необхідне живлення.

Також навесні варто звертати увагу на креми з SPF, адже хоч сонце і не гріє як влітку, воно впливає на шкіру не менше, ніж у палкий сезон.

3. Скраб

Звільнити шкіру від ороговілих клітин та слідів лущення необхідно, а отже на допомогу прийде скраб. Як і у випадку з кремом, варто віддати перевагу продуктам на основі органічних компонентів, які не просто очистять шкіру, а і збагатять її поживними мікроелементами.

Якщо шкіра чутлива та суттєво пошкоджена після морозів, оберіть делікатний гоммаж, який на відміну від скрабу не містить твердих абразивних часточок.

4. Вітамінна маска

Шкіра не менше страждає від відсутності вітамінів, ніж увесь наш організм. Подаруйте їй корисний тонізуючий коктейль – оберіть маску, насичену вітамінами та поживними речовинами, що поверне обличчю красу, свіжість і природне сяйво.

5. Очищуючий тонік

Не забудьте про засіб для очищения шкіри від бруду та залишків макіяжу, який також має відповідати загальній концепції особливого весняного догляду.

Радимо обрати засіб на основі рослинних екстрактів із заспокійливими властивостями, такими як алоє вера. Тонік додатково допоможе шкірі подолати стрес від зміни сезонів та зніме роздратування та запалення після тривалих холодів.

Попередня статтяМагазини BROCARD знову відчинені
Наступна статтяБ’юті-змагання: натуральна або органічна косметика