Кошик

Макіяж Strawberry Cheeks: повторюємо тренд із Tik Tok!

Strawberry Cheeks

Майже 22 мільйони переглядів під роликом, тисячі туторіалів від візажистів зі всього світу – у рекомендаціях Tik Tok вам з великою вірогідністю зустрічалися відео макіяжу «ягідні щічки», який на зміну «глазурованій шкірі» вигадала Гейлі Бібер і зробила новим трендом!

Розповідаємо, як повторити модний мейкап Strawberry Cheeks і що для цього знадобиться!

1. Тональний засіб

Strawberry Cheeks

Для створення такого макіяжу варто обирати тональний крем максимально легкої текстури – він не має перевантажувати обличчя й приховувати кожну родимку. Ідеально підійдуть і засоби, у складі яких вже є світловідбиваючі частинки – так ми отримаємо ефект шкіри, що сяє молодістю!

2. Рум’яна

Strawberry Cheeks

Головний акцент! Щоб намалювати Strawberry Cheeks, нам потрібні кремові рум’яна в яскравих червоних або рожевих відтінках (лайфхак: якщо таких немає, альтернативою може стати помада). Щільно нанесіть їх від скроні до щоки у формі літери С, ретельно розтушуйте і додайте невелику кількість засобу на верхні повіки, м’яко вбиваючи кінчиками пальців.

3. Олівець для брів

Strawberry Cheeks

Його ми використаємо одразу для двох завдань: щоб підкреслити форму брів + для імітації ластовиння! Ледве торкаючись шкіри, лишаємо цяточки різного розміру й інтенсивності в місцях, де зазвичай обгоряє обличчя на сонці: на спинці й крилах носа, щоках, чолі. Важливо: уникаємо симетрії і графічності при малюванні веснянок, а вже оформлені брови завжди фіксуємо гелем чи тушшю.

4. Хайлайтер

Strawberry Cheeks

Продовжуємо тему молодості, яку складно уявити без здорової шкіри з ефектом глянцю! Тренд завжди актуальний і цього року легко зчитувався на Тижні моди в колекціях Prada, Sportmax та Jason Wu. Для макіяжу Strawberry Cheeks слід обрати високопігментований хайлайтер із дрібним шимером – шкіра має виглядати вологою й підсвіченою зсередини, при цьому без окремих блискіток.

5. Тінт, олія або блиск для губ

Strawberry Cheeks

Завершальний штрих – додаємо трохи блиску, олії чи тінту для губ у натуральних рожевих або яскраво-ягідних відтінках! Прикладаємо суху серветку, щоб вона всмоктала залишки першого шару й наносимо ще раз. Так засіб триматиметься довше 😀

Попередня статтяЩо подарувати хлопцеві на Новий рік
Наступна статтяСтрашенно красиво: BROCARD Niche Bar відсвяткував Хелловін