Кошик

Обережно, підробка: чому важливо купувати оригінальну парфумерію

Обережно, підробка

Мережа рясніє від пропозицій розпиву чи розливу оригінальних парфумів задешево: «Оригінал Tom Ford всього за 799 грн!», «Baccarat Rouge від 450 грн». Здається, ніби це допоможе знайти «свій» аромат, не витрачаючи багато грошей, але ми розповідаємо, чому це небезпечно й може нашкодити здоров’ю.

Розбираємося що таке розлив та розпив.

Розливна парфумерія – композиції, створені на основі популярних ароматів, підробка на оригінальні парфуми. Головна перевага такої продукції – дешева ціна, коли ж недоліками є: низька якість, погана сировина, розкриття аромату, відсутність шлейфу, нульова стійкість і можливість отримати алергію.

Розпив – це спільна покупка одного аромату декількома людьми. Наприклад, фізична особа купує оригінальний парфум та розливає його по упаковкам 3 мл для продажу. Але і тут ховається небезпека – чи справді людина продає оригінал? В яких умовах вона його зберігала та розливала?

Обираючи такий товар, ви ризикуєте, адже не впевнені в оригінальності парфумів, а бонусом ще можете отримати алергію, подразнення шкіри або серйозніші проблеми зі здоров’ям.

Важливо зрозуміти чому варто купувати виключно оригінальну парфумерію.

По-перше, вона виробляється за допомогою високоякісних інгредієнтів, тому гарантує стійкий, приємний аромат. По-друге, світові бренди постійно перевіряють сировину, безпеку її поєднання та кінцевий результат. Парфумери щоразу створюють цікаві аромати, які важко підробити, що робить їх ексклюзивними. Висока ціна – це не «переплата за бренд». Це інвестиція в якість та безпеку, в унікальні емоції, які ви відчуваєте, тримаючи в руках флакон зі своєю історією.

Купуючи оригінальну продукцію ви підтримуєте парфумерів, що стоять за цими ароматами, бренди, які постійно вдосконалюються та працюють над якістю, магазини, що докладають чимало зусиль, щоб дати можливість користуватися продуктами високого рівня. Ви не тільки поважаєте роботу неймовірної кількості людей, а й обираєте якість для себе.

Не підтримуйте піратство та нелегальний ринок, обирайте оригінали у BROCARD!

Попередня статтяРазом до Перемоги: BROCARD перерахував 209 млн грн на ЗСУ
Наступна статтяФеноменальний ліфтинг зони навколо очей від LA PRAIRIE!