Кошик

Феноменальний ліфтинг зони навколо очей від LA PRAIRIE!

Очі — дзеркало душі. Вони мають чудову здатність — передавати емоції, тож мати виразні контури очей надзвичайно важливо. Тому бренд La Prairie надає особливу увагу догляду за контуром очей і пропонує низку засобів в колекції Skin Caviar для ліфтингу і зміцнення цієї делікатної зони.

LA PRAIRIE

Нова віха в дослідженнях структури шкіри

Архітектоніка шкіри складається з низки горизонтальних і вертикальних елементів. Вертикальні елементи називаються лігаментами, або вертикальними зв’язками шкіри. Ці унікальні структурні одиниці утворюють гнучку і міцну мережу по всій гіподермі. Вони вкрай важливі для стабільності шкіри, тому що вони забезпечують її кріплення до основи і грають ключову роль у боротьбі зі старінням шкіри. З віком лігаменти слабшають і порушується їх комунікація з клітинами, що зрештою призводить до докорінної зміни форми ока. Дослідження вчених La Prairie беззаперечно доводять, що активні інгредієнти на основі ікри здатні відновити комунікацію між лігаментами і клітинами та суттєво покращити структуру шкіри в зоні навколо очей.

LA PRAIRIE

Потужна сила ікри для феноменального ліфтингу зони навколо очей

LA PRAIRIE

Поєднання мистецтва й науки

Легендарний двокамерний кобальтово-синій флакон сироватки Skin Caviar Eye Lift тепер виконаний в естетиці лабораторних пробірок. Такий дизайн є своєрідним виявом пошани потужним науковим дослідженням, що стоять за цим продуктом. При натисканні на помпу дві фази засобу змішуються, перетворюючись на шовковисту сироватку, яка миттєво тане на шкірі.

LA PRAIRIE

Експертний догляд за шкірою навколо очей

Колекція Skin Caviar пропонує три засоби для догляду за шкірою навколо очей, які доповнюють один одного і забезпечують досконалий догляд для цієї делікатної зони. Есенція Essence of Skin Caviar Eye Complex зволожує шкіру навколо очей та наповнює її енергією. Сироватка Skin Caviar Eye Lift забезпечує ліфтинг, сприяє зміцненню та розгладженню шкіри і відновленню виразності контурів очей. Завершує цей ритуал догляду крем Skin Caviar Luxe Eye Cream, який глибоко живить шкіру навколо очей, а також забезпечує додатковий ліфтинг і пружність. Три засоби для досягнення неперевершеного результату — відкритості та виразності погляду.

Попередня статтяОбережно, підробка: чому важливо купувати оригінальну парфумерію
Наступна статтяСтрашенно красиво: BROCARD Niche Bar відсвяткував Хелловін