Кошик

Топ-10 помилок у макіяжі брів

Топ-10 помилок у макіяжі брів

За всю історію індустрії краси мода на форму брів змінювалася частіше, ніж настрій закоханої жінки: від їхньої повної відсутності – до «моноброви» Фріди Кало, від тонких ниточок Марлен Дітріх і театрального вигину Грети Гарбо – до природньої густоти Кари Делевінь!

Головний тренд сьогодення – натуральність, проте перш ніж її підкреслити за допомогою макіяжу ми можемо припускатися безлічі помилок. Яких і що з цим робити?

Читаймо!

Топ-10 розповсюджених помилок у макіяжі брів та способи виправлення!

1. Занадто прямий кут

Занадто прямий кут

Інтенсивно нафарбовані геометричні брови виглядають штучно, наче макіяж робили по трафарету. Підкресліть вашу натуральну форму, промальовуючи тонкі волоски олівцем, потім кутовим пензликом нанесіть і злегка розтушуйте спеціальну пудру або тіні, і лише після цього профарбуйте тушшю для брів відповідного відтінку.

2. Довгий зовнішній край

Довгий зовнішній край

Непропорційно довгі куточки брів обтяжують обличчя й роблять погляд сумним. Завжди створюйте макіяж брів по лінії їхнього природного росту, при цьому зовнішній край повинен бути доречної, правильної довжини.

3. Відсутність форми

Відсутність форми

Густі брови однозначно в тренді, але вони мають бути помірної пишності та обов'язково доглянутими. Якщо немає часу на похід у салон, просто підтримуйте їхню натуральну форму, вищипуючи все зайве довкола.

4. Прогалини

Прогалини

Якщо від природи або після численних експериментів у вас тонкі брови, це не проблема! Прогалини можна акуратно заповнити пудрою чи тінями, а на місці, де волосків зовсім немає, просто домалювати їх тонкими штрихами.

5. Зловживання хайлайтером під і над бровою

Зловживання хайлайтером під і над бровою

Агресивне підкреслення брів за допомогою хайлайтера перетягне на них усю увагу. Натомість спробуйте нанести під і над ними консилер на один тон світліший за природний відтінок вашої шкіри – це візуально підніме бровні дуги і врівноважить весь макіяж.

6. Занадто темні брови

Занадто темні брови

Щоб брови виглядали органічно, блондинкам і шатенкам слід використовувати олівець для брів на тон темніший за відтінок волосся, а брюнеткам – на тон світліший.

7. Нерівномірно нафарбовані брови

Нерівномірно нафарбовані брови

Нанесіть засіб, який використовуєте, по всій довжині – за бажанням його інтенсивність можна приглушити ближче до зовнішніх куточків.

8. Недоречний відтінок

Недоречний відтінок

Неправильно підібраний відтінок для фарбування бровної дуги під волосками створить штучний ефект, якого варто уникати. Наприклад, рудим дівчатам пасуватиме сіро-коричневий або золотисто-каштановий олівець – такі кольори допоможуть виглядати природно.

9. Олівець для брів недостатньо розтушований

Олівець для брів недостатньо розтушований

Мікс олівця й тіней – найкращий спосіб надати правильної форми бровам та отримати бажаний відтінок. Почніть з профарбовування волосків олівцем, а потім тінями пом'якшіть лінії і остаточно окресліть потрібну форму.

10. Монолітні брови

Монолітні брови

Намагайтеся уникати використання лише одного продукту у макіяжі брів, адже це робить їх занадто однорідними й буквальними. Промалюйте олівцем необхідні лінії, легкими штриховими рухами заповніть середину брови тінями і зафіксуйте результат гелем. Вуаля!

Попередня статтяТоп-10 Гребінці та щітки для волосся
Наступна статтяСтрашенно красиво: BROCARD Niche Bar відсвяткував Хелловін