Кошик

ТОП-5 незамінних засобів у косметичці: поради візажиста Роксолани Чуняк

Якщо ваша косметичка більше нагадує непідйомний саквояж, а збираючись у вікенд до іншого міста ви думаєте, що не обійдетеся без кількох палеток тіней і помад, маємо чудові новини!

Б’юті-блогер і візажист Роксолана Чуняк поділилася з нами топ-5 незамінними продуктами, за допомогою яких можна створити довершений крутий макіяж!

поради візажиста Роксолани Чуняк

1. База під макіяж Bobbi Brown Vitamin Enriched

Ця вітамінна база бездоганно відновлює та готує шкіру до нанесення декоративної косметики. Ультраніжна текстура, живильне масло ши, вітаміни B5, C і E, гіалуронова кислота – вона просто не може бути досконалішою!

поради візажиста Роксолани Чуняк

2. Тональна основа Estee Lauder Futurist

Легка, але добре перекриваюча тональна основа Estee Lauder Futurist створює ефект підсвіченої зсередини шкіри й приховує маленькі недоліки. А ще вона захищає від сонця, тому не потрібно додатково наносити SPF-захист. Покриття можна використовувати і як основу, і як фініш для макіяжу.

поради візажиста Роксолани Чуняк

3. Консилер Clarins Everlasting

Багато візажистів називають його «12 мл щастя»! Цей консилер не лише маскує темні кола під очима, а й дбайливо доглядає за шкірою. Він легко розподіляється, не скочується і не забивається в пори, а завдяки есцину (натуральній речовині, що отримується з кінського каштана) покращує мікроциркуляцію та усуває набряки. Мій незамінний помічник у макіяжі!

поради візажиста Роксолани Чуняк

4. Пудра Artdeco No Color Setting

Прозорою пресованою пудрою від Artdeco фіксуємо результат! Вона удосконалює образ, завдяки грамотно вибудуваній грі світла й тіні та підходить для всіх типів і відтінків шкіри.

Унікальні властивості цього диво-засобу – результат особливої технології: рідка текстура заливається в форму та залишається в ній до застигання, тому вона так легко наноситься й розподіляється!

поради візажиста Роксолани Чуняк

5. Помада Dior Rouge Dior Satin

Легенда! Я використовую її не тільки за прямим призначенням (для губ), а й в якості рум’ян і тіней! Легкими рухами доторкніться до зон, яким хотіли б додати кольору й м’яко розтушуйте пальчиками. Вуаля!

Попередня статтяТоп-10 Засоби після гоління для чоловіків
Наступна статтяСтрашенно красиво: BROCARD Niche Bar відсвяткував Хелловін