Топ-5 українських засобів для осіннього догляду за шкірою

Топ-5 українських засобів для осіннього догляду за шкірою

Каштани під ногами, все більше жовтого та деколи навіть червоного листя, вже відчутно прохолодне, по-осінньому прозоре повітря, що змушує зранку вишукувати у шафі светри замість легких суконь та замріяно перебирати колекцію шарфів… Чарівна краса осені, що зрештою завітала, трохи забарившись. Але ця прохолодна краса має і зворотній бік:  холодний вітер, різкі перепади температур «вдома/на вулиці» і сухе внаслідок опалення повітря у приміщеннях вимагають особливого догляду за шкірою.

Українські бренди добре знаються на реаліях нашого буття, тож експертно створюють класні засоби для осіннього догляду. Ефективне зволоження плюс атмосферні аромати – ось і маємо догляд із настроєм.

Отже, 5 засобів «про осінь» від наших українських б’юті-експертів!

1. Парфумований гель для душу Cashmere від Mermade

Mermade CashmereMermadeCashmereпарфумований гель для душу
79,20 грн
Тимчасово немає в наявності

Уяви: ти у кашеміровому светрі сидиш десь за містом у затишному будинку в компанії найрідніших. Чутно вітер, хрускіт гілок, ще якісь таємничі звуки… А вдома так тепло, і розливається аромат свіжого глінтвейну. Загорніться у цей аромат, приймаючи душ (будь-де – для цього не потрібно мати заміський будинок) та потіште шкіру. Екстракт алое у складі гелю живить і покращує еластичність шкіри, нормалізує вироблення шкірного себуму. Гель дбайливо очищає, зберігаючи баланс зволоження.

2. Скраб для тіла Shining Star від Be Trendy

Be Trendy Shining StarBe TrendyShining Starскраб для тіла
357,70 грн

Відчуття «Я – зірка» не потребує приводів! Сяй від неймовірної насолоди ніжного скрабу для тіла Shining Star від Be Trendy. Олія макадамії пом’якшує, розгладжує та нормалізує гідроліпідний баланс, а шиммер у складі надає сяйво шкірі навіть у найпохмуріший день.

3. Крем для тіла Sunset in Toscana від Mamash

Mamash Sunset in ToscanaMamashSunset in Toscanaкрем для тіла
366,40 грн

Аромат соковитого інжиру в поєднанні з теплими нотами шкіри перенесе тебе до омріяної Тоскани прямісінько з власної ванної. Інноваційна формула крему містить цілий комплекс живильних олій, що зволожують шкіру, запобігають її старінню та підвищують еластичність. Ніжна вершкова текстура швидко поглинається шкірою, а ось легкий аромат щастя, навпаки, буде з тобою протягом всього дня.

4. Рідке мило I Am Ukrainian Leather Patchouli Sandal від Delamark

Delamark I Am UkrainianDelamarkI Am Ukrainianрідке мило
150,00 грн

Екстракти алое, зеленого чаю зволожують, пом’якшують, заспокоюють шкіру, усуваючи відчуття сухості та подразнення. А аромат! Пачулі та сандал – то тепло, елегантність та вишуканість. До того ж, бренд відомий своїм вкрай відповідальним ставленням до складу продуктів – жодних барвників, парабенів, продуктів нафтоперероблення. Мило не тестують на тваринах.

5. Крем для рук Snail Extract від Shelly

Shelly Snail Extract
ShellySnail Extractкрем для рук
59,20 грн

Диво-крем допомагає не лише шкірі рук, але й нігтям – вони міцнішають та менше розшаровуються. Муцин равлика має здатність регенерувати, омолоджувати й захищати шкіру, а антиоксидант алантоїн і олія каріте зменшують подразнення та утворюють легку захисну плівку для затримки випаровування вологи.

Попередня статтяТоп-10 Сонцезахисні засоби для обличчя та тіла
Наступна статтяСтрашенно красиво: BROCARD Niche Bar відсвяткував Хелловін