Кошик

Учасниці «Міс Україна 2021» обрали аромати в BROCARD Niche Bar

Якою має бути жінка, гідна представляти Україну на міжнародній арені й витримати вагу корони, вартістю 3 млн доларів? Цим питанням 30 років поспіль переймаються і організатори національного конкурсу «Міс Україна», скрупульозно перевіряючи тисячі анкет. Просто краса – хоч і актив, але досить поширений. А тут важливо щось більше: поєднати автентичність із гуманними цілями, уміння нести не лише корону, а й певний меседж людству. Цитуючи класика, – «Бути як стебло, і бути як сталь», а ще вчасно перемикати ці опції.

Напередодні конкурсу «Міс Україна 2021» 25 найкрасивіших жінок країни вирушили гартуватися до спартанського табору краси: постійні тренування, кава не частіше одного разу на день, захист благодійних проектів, майстер-класи з акторської майстерності, постановки мови, моделінгу та, звичайно, парфумерного етикету від нашого експерта – Лариси Сливної! Учасниці дізналися, як аромат може бути засобом у досягненні цілей: сховатися чи прикувати до себе увагу, спокусити чи зберегти дистанцію, схвилювати чи подарувати спокій? Чому аромат схожий на зустріч із чоловіком: від деяких пробиває струмом, для інших потрібен час, щоб розкритися, треті – не чіпляють зовсім? Як створити лише свій, ні на що не схожий ольфакторний підпис? На дівчат чекало багато відкриттів!

Коли пристрасті після конкурсу вщухли, лишилося найцікавіше – вибрати собі аромати в BROCARD Niche Bar, вже спираючись на нові знання. Мереживні хитросплетіння жасмину і травневої троянди на підносі з димного кедра (Gritti Adèle), гарячі обійми обсмажених кавових зерен і мигдалю в цукрі (Montale Sensual Instinct), вершково-горіховий аромат, густо присипаний спеціями імбиру й кориці, заради якого парфумер Емілі Копперман вирушила на Мадагаскар (The Different Company Majaina Sin), солююча орхідея – як символ спокуси, пом'якшена дзвінким мандарином і терпкістю неролі (LM Parfums Sensual Orchid), нектар з груш і лічі з крапелькою смолистого ладану (Parfums De Marly Delina Exclusif) – прислухайтеся до простору! Можливо, десь поруч щойно пройшла одна з найкрасивіших жінок нашої країни?

Краса, посилена правильним ароматом, може стати потужною зброєю та теплою ковдрою, що зігріває близьких (потрібне – підкреслити). Нехай кожен віднайде своє!

Попередня статтяNINA RICCI NINA EXTRA ROUGE
Наступна статтяБлижче до природи. Сертифікований органічний догляд за шкірою.