Кошик

Ближче до природи. Сертифікований органічний догляд за шкірою.

Об’їхавши всю Францію у пошуках відбірних ефірних олій та дорогоцінних рослинних екстрактів, косметична компанія PAYOT відібрала п’ять найцінніших з них, які містять все найнеобхідніше для догляду за шкірою і нічого зайвого. Наше благополуччя та здоров’я нашої шкіри без непотрібних надлишків.

Нові засоби PAYOT Ерб’є засновані на мінімалістській веганській формулі та містять сертифіковані органічно чисті рослинні екстракти та ефірні олії французького походження: лаванди, чебрецю, безсмертника, розмарину та оливи. Завдяки своїм антиоксидантним, протизапальним і антимікробним властивостям ці олії допомагають зміцнити імунну систему шкіри, усунути токсини та інші продукти обміну.

ОНОВЛЕНА ТА СЯЮЧА ШКІРА незалежно від віку та статі за допомогою п’яти сертифікованих органічних засобів:

Гідрофільна олійка для зняття макіяжу з обличчя та очей: м’яко очищує, не порушуючи захисного бар’єру шкіри, видаляє навіть водостійкий макіяж і забруднення, що накопичилися протягом дня. При контакті з водою перетворюється на густу пінку і легко змивається.

Олійка для краси обличчя: виводить токсини і повертає молодість шкірі завдяки антиоксидантним властивостям ефірної олії безсмертника. День за днем, текстура шкіри розгладжується та стає більш сяючою.

Універсальний крем для обличчя: заспокоює шкіру та надає їй відчуття комфорту завдяки ефірній олії лаванди. Універсальний крем для обличчя інтенсивно пом’якшує та зволожує шкіру.

Поживна плитка для масажу з  ефірною олією розмарину, який за формою дуже нагадує звичне для нас мило, але має зовсім інші властивості. Тверда текстура - суміш рідких і твердих олій - тане при контакті зі шкірою і живить її в процесі масажу, глибоко розслабляє м'язи, забезпечує дренажний ефект.

 Відновлююча олійка для тіла з ефірною олією чебрецю: відновлює і виводить токсини,  живить, створює інтенсивний розслаблюючий ефект, одночасно тонізуючи шкіру. Ідеально підходить для класичного масажу.

Засоби органічної косметики PAYOT Ерб’є з чистими формулами не містять сумнівних інгредієнтів та  синтетичних ароматизаторів, тому мають унікальні аромати ефірних олій, що входять до їх складу: гіркуватий, теплий, солодкий - у тім'яну; свіжий, хвойний - у розмарину; прохолодний, терпкий, трав'яний - у лаванди; медовий, пряний - у безсмертника.

Попередня статтяУчасниці «Міс Україна 2021» обрали аромати в BROCARD Niche Bar
Наступна статтяЯк приховати висипання за допомогою макіяжу