Кошик

BROCARD Niche Bar став партнером бранча «Жінка України»

Жінка України

Кожен день – особливий! Під таким гаслом у розкішному ресторані КАМА пройшов бранч з лауреатками премії «Жінка України». Як проживати життя так, щоб знаходити радість у моменті, незважаючи на обставини? Як своїм прикладом давати надію на щастя, коли 16 років тому, за тиждень до вступу в театральний, у долі були інші плани і вона посадила в інвалідний візок? Громадська активістка, телеведуча і один зі спікерів заходу Уляна Пчолкіна запевняє: «Здаються квартири. Не люди». Після травми спинного мозку вона стала ведучою новин, лауреаткою премії «Жінка України», першою чемпіонкою світу з карате серед дівчат на візках, організувала табір активної реабілітації, тричі на тиждень займається фітнесом і брала участь в біатлоні – такого набору досягнень вистачить на життя декількох десятків абсолютно здорових людей! Треба зробити позначку «перечитати це речення», коли в черговий раз «не буде часу або настрою».

Жінка України

Надихаючий майстер-клас «7 кроків до здорового серця жінки» провела Ольга Барна – ще одна лауреатка премії «Жінка України», професор, доктор медичних наук, зав. кафедри загальної медицини НМУ імені О. О. Богомольця. Вона розповіла про важливість ментального і фізичного здоров'я, правилах його збереження і anti-age лайфхаках, поділилася власним досвідом – як долати виклики долі й досягати поставлених цілей.

Жінка України

Що потрібно для підкріплення основного посилу «Кожен день – особливий»? Звичайно, аромат! Ви помічали, що надягаючи той чи інший, ми стаємо трохи іншими? Можна змінювати, жонглюючи настроями! Парфумерний партнер заходу BROCARD Niche Bar вручив компліменти гостям і подарунки спікерам від нішевого бренду з Парижа Hervé Gambs. Протягом 25 років творець Ерве працював для відомих дизайнерів як декоратор, сценограф і архітектор, поки не зважився на створення ароматів. Знаходячи свій шлях, кожна мить стає незабутньою!

Жінка України
Попередня статтяНовий магазин BROCARD у харківському ТРЦ Nikolsky
Наступна статтяБудь унікальною: стильні незвичайні маски