Кошик

Конкурс «Подарунки від Bioten»

Конкурс Подарунки від Bioten

Додай до свого догляду очищуючий гель, міцелярну воду, сироватку для обличчя, крем для зони навколо очей, денний та нічний креми. Бери участь в конкурсі та вигравай один з трьох наборів косметики Bioten на сторінці @uabrocard в Instagram.

Загальні умови Конкурсу

Всі Заохочення Конкурсу можуть бути отримані Учасниками Конкурсу лише на умовах Положення та Правил.

Подарунки Конкурсу обміну та поверненню не підлягають. Організатор не несе відповідальності, стосовно використання Учасниками Подарунків, після їх отримання Учасником.

Організатор забезпечує об'єктивність і неупередженість визначення Переможців Конкурсу.

Всі результати Конкурсу остаточні й оскарженню не підлягають.

Процедура визначення одержувачів Подарунків не переслідує мети отримання прибутку.

Для організації та проведення Конкурсу, а також для здійснення контролю за перебігом акцій Організатор має право залучати будь-яких третіх осіб. Організатор не несе відповідальності за якість послуг операторів поштового, кур’єрського та телефонного зв’язку.

Ці Правила, так само як і будь-які зміни до них, включаючи зміни стосовно строків отримання подарунків, набувають чинності з моменту розміщення Конкурсу Організатором на сторінці Організатора у соціальній мережі.

Організатор Конкурсу залишає за собою право змінювати подарунковий фонд Конкурсу та/або окремих видів Заохочень Конкурсу, або включити в Конкурс інші подарунки, не передбачені цими Правилами.

Загальні правила проведення Конкурсу можуть бути змінені та/або доповнені Організатором протягом всього терміну проведення Конкурсу в односторонньому порядку. Такі зміни та доповнення набувають чинності з моменту оприлюднення, якщо інше не буде спеціально визначене безпосередньо змінами/доповненнями до цих Правил та умов.

Умови участі у Конкурсі

Позначити друга через @ у коментарях.

В Конкурсі не беруть участь:

  • Учасники, що не виконали завдання конкурсу.
  • Учасники, що виконали завдання неправильно, неповністю або невчасно (під невчасно мається на увазі виконання завдання після оголошення умови про закриття конкурсу), в тому числі з причин викликаних алгоритмами соціальних мереж проведення Конкурсу.
  • Учасники, що створили окремі сторінки для участі в конкурсах, без особистих фото та аватару, та сторінки онлайн-магазинів, шкіл, салонів тощо. До уваги беруться лише реальні сторінки користувачів.

Подарунковий фонд

3 набори косметики Bioten.

СТОП конкурсу 03.03.2024! Результати конкурсу будуть опубліковані наступного дня на сторінці @uabrocard в соціальній мережі Instagram.

Попередня статтяКонкурс «Подарунки від Collistar»
Наступна статтяЧас сяяти: BROCARD на святі весни у ТРЦ Retroville!