Кошик

Правила відвідування магазинів в «червоній» зоні

Друзі! Ми щиро радіємо кожному гостю BROCARD, з нетерпінням чекаємо зустрічі з постійними клієнтами і продовжуємо нести красу в світ, незважаючи ні на що. Звертаємо вашу увагу: змінилися правила відвідування магазинів в регіонах, які потрапили до «червоної» зони. Для вашої безпеки і мінімізації ризиків зараження, просимо їх дотримуватися. Графік роботи магазинів залишився незмінним.

Згідно з Постановою Кабінету Міністрів України №1236 від 9 грудня 2020 «Про встановлення карантину та введення обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України на гострі респіраторні хвороби COVID-19, викликаної коронавірусом SARS-CoV-2», у країні введено нові запобіжні заходи: магазини, кінотеатри, кафе і місця масового скупчення людей тепер можна відвідати тільки при наявності сертифікатів про вакцинацію або негативних тестів на Covid-19. Умови діють виключно для міст, що знаходяться в «червоній» зоні.

Просимо поставитися з розумінням і перед відвідуванням BROCARD підготувати один із документів:

  • сертифікат про повну вакцинацію (у «ДІЯ» або в паперовому вигляді)
  • ПЛР-тест, дійсний на момент знаходження в магазині (після тестування – протягом 72 годин)
  • експрес-тест на антиген, дійсний на момент знаходження в магазині (після тестування – протягом 72 годин)
  • сертифікат про одужання (формується в «ДІЯ», але поки на державному рівні це не впроваджено, допускається надання довідки від лікаря з печаткою + паспорт або водійське посвідчення)

Обов'язкова наявність маски у всіх відвідувачів.

Зі свого боку ми гарантуємо повну безпеку – ці правила діють і для всіх наших співробітників. Всі магазини BROCARD працюють за звичайним графіком.

Магазини, в яких станом на 24.01.2022 діють дані правила:

  • Івано-Франківськ
    BROCARD, ТРЦ «Панорама Plaza»
  • Рівне
    BROCARD, ТЦ «Екватор»
    BROCARD, ТЦ «Злата Плаза»
Попередня статтяЯк вибрати тональний крем для зими: топ 5 продуктів
Наступна статтяСтрашенно красиво: BROCARD Niche Bar відсвяткував Хелловін